Information

Taboka er et vinfirma som blev startet i 2009 af indehaver Torben Maagaard Kastrup. Jeg har arbejdet med vin i gennem flere år og smagt på et utal af vine, og for os er det vigtigt at den vin man køber hos os at kvaliteten er i orden, og derfor er vores vine nøje udvalgt. Da vin og ens smagsløg er forskellige, tilbyder vi at man kan smage på vores vine inden man køber så man får den vin der passer til ens behov. På alle vores vine kan man få etiketter med eget navn og logo, og der medfølger en vinbeskrivelse på alle vores vine. Derudover har vi alt indenfor special chokolade, som vi blandt andet bruger i vores julekurve og til fødselsdage og receptioner sammen med vores vine. I 2014 startede vi op med at kunne levere forskellige gaveartikler indenfor rigtig mange forskellige områder. På alle vores gaveartikler kan man få graveret sit navn og logo på.

Fødevarekontrolrapport

Der kan kun bestilles varer via Taboka.dk webshop, men vi hjælper dig gerne både via telefon og mail, hvis du skulle have spørgsmål omkring bestilling eller betaling.


Hos Taboka kan du betale med alle Mastercard og Visakort mv. - vi trækker først pengene når varerne er afsendt fra vores lager.
Taboka.dk pålægger et kortgebyr på dit køb. Gebyret vil fremgå under sidste trin af betalingen.

Dine kreditkort informationer opbevares via en krypteret sikker forbindelse (SSL), og det er kun PBS/NETS, som kan se dine oplysninger.


Alle varer på Taboka.dk fremsendes med Post Danmark medmindre andet fremgår af dealens detaljer. Vi bestræber os altid på at afsende varerne hurtigst muligt, du skal derfor forvente at have dine varer allerede dagen efter, hvis du bestiller inden klokken 15.00.
Er du ikke hjemme når posten kommer med din pakke vil der blive lagt en seddel i din postkasse, og du kan så typisk afhente din pakke næste hverdag på dit posthus. Informationer fremgår af sedlen.

Hos Taboka er fragten altid 150 kroner.


Hos Taboka har man altid to års fuld reklamationsret. Det betyder, at hvis din varer er defekt eller andet så ombytter vi varerne med en kompensation som ombytning til ny varer.
Reklamationer skal fremsendes til:

Taboka
Lundgårdsparken 59            
7490 Aulum

Mærk forsendelsen med "Reklamation" samt vedlæg en seddel med ordrenummer, så vi kan ekspedere dig hurtigere.

Såfremt Taboka ved modtagelse af en reklamation ikke kan finde fejl på varen, vil kunden ikke blive godtgjort varens værdi. Det er derfor vigtigt, at du som kunde beskriver fejlen så korrekt som muligt overfor os. Vedlæg gerne en beskrivelse i returpakken, og evt. en kopi af ordrebekræftelsen, da det letter vores arbejde og behandlingstid.

Såfremt at reklamationen accepteres, så kan kunden enten vælge at få tilsendt et nyt sæt varer, eller pengene retur. Taboka vil i dette tilfælde betale returgebyret, så kunden ingen omkostninger har vedr. dette. Returgebyret bliver sat efter Post Danmarks takst for at sende den pågældende vare retur.

Du har altid 14 dages fuld returret hos Taboka For at kunne udnytte fortrydelsesretten skal vareren leveres i samme emballage og stand, som da du modtog den fra os.          
Returnering af fejlvare skal ske indenfor en måned fra fakturadato

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten skal dine varer sendes forsvarligt til følgende adresse:

Taboka                                                                                              
Lundgårdsparken 59                                                                          
7490 Aulum

Mærk forsendelsen med "Retur"

Hvis varerne modtages I samme stand, som da du modtog den returnere vi hele købssummen til dig inklusiv fragt. Vi returnerer dog ikke den fragt som du måtte have, når du skal sende pakken til os.

Husk at sende pakken forsvarligt, vi anbefaler at sende pakken som forsikret pakke med Post Danmark. Henvend dig til dit nærmeste postkontor.


Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og taste-/slåfejl. Priserne er kun gældende i Danmark.
Taboka påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand.


Ingen oplysninger, som du indtaster på Taboka.dk bliver på noget tidspunkt videregivet til en tredjemand. Alle oplysninger bliver kun behandlet af betroede medarbejdere hos Taboka Alle betalinger udføres i samarbejde med vores betalingssystem Epay samt PBS/NETS, og vi har på intet tidspunkt mulighed for at se dine kreditkortoplysninger. Derfor kan vi heller ikke supporte dig, hvis du oplever problemer med din betaling. Her henviser vi til din bank. Taboka benytter cookies på vores webshop, hvilket betyder, at vores system automatisk husker, hvad du eksempelvis lægger i kurven. Derfor vil du også opleve, hvis du vender retur dagen efter, at dine varer stadigvæk lægger I kurven (medmindre dealen er udløbet). Når du handler hos os beder vi om navn, adresse, e-mailadresse. Vi bruger udelukkende disse informationer til ekspedition af din ordre. Informationen lagres i vores e-butik system i ukrypteret form. Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra indkøb foretages. Informationen anvendes ikke i den daglige administration, men kun i tilfælde af falske bestillinger eller anden kriminalitet.


Vi stræber altid efter, at du skal være 100% tilfreds. Det vil sige, at hvis du har handlet med os, og ikke er tilfreds, så kontakt os. Vi vil altid finde en løsning!